Ochrana osobních údajů

 

 

Kladieme dôraz na bezpečnosť a ochranu údajov. Ochrana súkromných práv je pre nás zásadou a je súčasťou našich služieb a produktov. O ochranu vašich osobných údajov sa na našich stránkach staráme, pretože je pre nás dôležité, aby boli v bezpečí. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas vašej návštevy na našich stránkach sú spracovávané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. (Zákon o ochrane osobných údajov). Vašim dobrovoľným vyplnením osobných údajov nám týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so Zákonom o ochrane osobných údajov.

Aké údaje uchovávame

Vaše osobné údaje zadávate dobrovoľne do rôznych formulárov na našich stránkach: registračné formuláre, objednávkové formuláre, ankety. Najčastejšie uchovávame tieto osobné údaje: meno, adresa, email, telefónne číslo.

Ak chcete vedieť, ktoré konkrétne údaje uchovávame o vašej osobe, radi vám ich na požiadanie poskytneme písomne. Pokiaľ by i napriek našej snahe o aktuálnosť údajov boli niektoré záznamy nesprávne, radi ich opravíme.

Počas vašej návštevy našich stránok zaznamenávame IP adresu (pridelenú vašim poskytovateľom internetu), z akých stránok ste navštívili našu stránku, ako dlho ste na našej stránke, ktoré konkrétne podstránky si prezeráte a pod. Tieto informácie nie sú považované za osobné a ani nie sú prepojené s vašimi osobnými údajmi.

Na čo použijeme zbierané informácie

Vaše osobné údaje používame iba za účelom technickej správy web-stránky a za účelom plnenia vašich požiadaviek a želaní. Pre účely výskumu produktov alebo marketingové účely využívame vaše údaje iba s vašim výslovným súhlasom. Informácie, ktoré spracovávame môžu byť použité na niektorú z nižšie uvedených činností:

  • Odosielanie emailov – emailová adresa, ktorú ste zadali na našich stránkach môže byť použitá na odosielanie noviniek, rád, tipov a trikov, informácie o produktoch a službách, o pripravovaných akciách atď. Tiež na odosielanie informácií a aktualizácií týkajúcich sa vašej objednávky.
  • Personalizované ponuky – vaše informácie nám pomáhajú prispôsobiť našu ponuku vašim individuálnym potrebám.
  • Zlepšenie našej web stránky – pravidelne vylepšujeme našu web stránku na základe vašich informácií a spätnej väzby, ktorú od vás získavame.
  • Zlepšenie zákazníckej podpory – vaše informácie nám pomáhajú efektívne reagovať na vaše požiadavky a potreby.
  • Na spracovávanie výsledkov súťaží, promoakcií, ankiet a pod.

V prípade, že sa budete chcieť odhlásiť z odoberania emailov, je to možné kedykoľvek a jednoduchým spôsobom - stačí, ak kliknete na odhlasovací odkaz, ktorý je umiestnený v emaily, alebo nám napíšte a my vás odhlásime.

Údaje v bezpečí

Vaše informácie sú u nás v bezpečí, používame rôzne bezpečnostné systémy na ochranu údajov a s modernizáciou našich web stránok ich tiež vylepšujeme. Vaše informácie nebudú nikdy predané, vymenené alebo postúpené tretím stranám bez vášho súhlasu, s výnimkou údajov nutných na spracovanie platobných transakcií a doručenia tovaru.

Nepredávame, neobchodujeme ani žiadnym iným spôsobom neposkytujeme vaše osobné údaje tretím stranám. Výnimkou sú overení a spoľahliví partneri, ktorí spolupracujú na našich projektoch a obsluhujú vás. Títo partneri sú viazaní diskrétnosťou, súhlasili s uchovávaním vašich údajov v bezpečí a považujú ich za dôverné.

Odovzdanie vašich osobných údajov štátnym organizáciám je len na základe riadne vystavených a právoplatných právnych rozhodnutí v súlade so zákonom Slovenskej republiky.

Možnosť odhlásenia

Vaše osobné údaje nám pomáhajú k tomu, aby sme vás mohli informovať o našich projektoch, službách a produktoch, anketách. Vaša účasť je dobrovoľná. Pokiaľ by ste s prijímaním týchto informácií nesúhlasili, môžete nám to kedykoľvek oznámiť, aby sme vaše údaje zablokovali.

Z odberu emailových správ sa môžete kedykoľvek veľmi jednoducho odhlásiť. Stačí kliknúť na priložený odhlasovací odkaz v emaile, prípadne nám spätne napísať, že si už emaily neprajete dostávať a my vás odhlásime.

Zmeny

Ak sa rozhodneme zmeniť podmienky o ochrane osobných údajov, uverejníme ich na tejto stránke.

Tieto podmienky sú platné od 1.1.2015

 

Send us a brief

Content marketing works -- we know it, you know it, your competition knows it. Be the first in your industry to make use of modern and efficient marketing power, outpace your competition and "steal the market" for yourself.
Send us a brief, an assignment, or just call us and we will suggest an optimal solution. We are ready for a fruitful discussion.

Phone no.: +421 917 044 725